Koken
met topbieren

FOOD PAIRING MET DE BIEREN VAN PALM,
DE HOORN & RODENBACH

Koken met topbieren

Wat?

Bier heeft de laatste jaren een bijzondere plaats veroverd in de gastronomie. Niet alleen wagen steeds meer hedendaagse chefs zich aan het gebruik van bier in hun eigentijdse, creatieve keuken, bier wordt ook steeds vaker bij gerechten geserveerd als alternatief voor de klassieke wijn. De intrede van gespecialiseerde biersommeliers en een aparte bierkaart in restaurants zijn daarvan het bewijs.

Heeft je kwb-afdeling een vaste kookclub, of ken je enkele hobbykoks die je wil samenbrengen? Kwb en Palm ontwikkelden speciaal voor hen deze straffe culinaire ervaring.

Je kwb-afdeling maakt tijdens deze kookworkshop kennis met de eindeloze culinaire mogelijkheden van bier, onder begeleiding van je eigen kok.
Hier ga je aan de slag met 9 gerechten, waarin de speciaalbieren van brouwerij Palm worden verwerkt.

Kostprijs

De receptuurfilmpjes worden gratisĀ door Palm en kwb aangeboden.

Promotiemateriaal

Voor deze activiteit kan je hier promotiemateriaal downloaden:

Aanvraag promofilmpje

Wat moet je doen om voor jou afdeling een gepersonaliseerd promofilmpje voor je activiteit aan te vragen? Het aanvragen is gratis.

Stuur volgende gegevens in een mailtje door naar steven.claeys@kwb.be of charlotte.vandoren@kwb.be:

  • Welke activiteit?
  • Locatie (zaal, straat en gemeente)
  • Datum en startuur
  • Verantwoordelijke (naam, mail en/of telefoonnummer)

Aanvraag:

Deze opleiding zijn achter de rug. Inschrijven voor volgend jaar kan via deze pagina.


StevenKoken met topbieren