Online editor

Vlot en verzorgd drukwerk maken? Het kan!

Vorig jaar konden jullie al kennismaken met de online editor, waarop je je eigen promokrant kon aanmaken om te verspreiden en zo je afdeling bekend te maken. Vorig jaar ontwierpen ruim 140 afdelingen een eigen kwb-krant om mensen aan te spreken tijdens activiteiten of wervingsacties. Op die manier kon je eigen kwb bij een groter publiek bekent gemaakt worden op een professionele manier. Ook dit jaar bieden we de online editor aan, nu in uitgebreide versie!

We maken er een permanent beschikbaar platform van, met naast het ontwerp van de promokrant ook sjablonen voor een A5-flyer en een drieluikfolder. Laat je buurt zien wat jouw kwb in petto heeft!

 

Aan de slag

Waar kan je de online editor vinden? Surf naar www.mygenscom.com/nl/kwb. Maak eerst een gebruikersprofiel aan of ga met je vorig profiel aan de slag. Spreek wel even met je bestuur wie dit doet en deel onderling de login-gegevens. Zo kan je samen aan de ontwerpen van je kwb-afdeling werken.

Zo kan je ontwerpen maken en opslaan en ook eigen afbeeldingen opladen. Je hoeft echter niet van nul te starten. Op het je makkelijk te maken, maakte kwb reeds verschillende sjablonen (voorontwerpen) aan die je naar hartenlust kan aanpassen.

 

Hulp nodig?

Kon je helaas niet bij een van de opleidingen aanwezig zijn? Of ben je vergeten hoe alles nu weer juist in elkaar zat? Geen probleem. Hier vind je een handig gebruikersfilmpje en een uitgebreide handleiding die naast het technisch aspect je ook op weg helpt op vlak van hoe je de middelen best inzet. Ook nuttige tips over hoe een goed artikel schrijven en wat is een goed foto, komen aan bod.

  • De handleiding kan je hier downloaden.

Extra hulplijn

Heb je toch nog nood aan een extra hulplijn? Neem dan in eerste instantie contact op met je afdelingsondersteuner die je een heel eind verder kan helpen.

Voor specifieke technische ondersteuning kan je terecht bij Tania Gorozhanova, 02 246 52 11, tania.gorozhanova@kwb.be.

 

Waardebon van € 50

Als aanmoediging om mooi drukwerk aan te maken en er mensen mee aan te spreken, geeft kwb je een cadeautje. Elke afdeling krijgt bij de bestuursledennieuwsbrief van december 2019 een waardebon van € 50. Je kan deze bon eenmalig gebruiken tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020. Deze bon (unieke code) wordt verrekend bij het afronden van je bestelling. Wat kan je hiermee zoal kopen?

  • 175 promotiekranten
  • 110 A4 drieluik folders
  • 225 A5 flyers

Ook kan je kleinere oplagen bestellen, en zo verschillende soorten drukwerk mixen. Opgelet, bestel ze best samen. Zo spaar je een extra verzendkost uit! Je kan de bon slechts eenmaal gebruiken, zorg er dus voor dat jouw bestelling minstens 50 euro bedraagt.

 

Betaling, druk en levering

Na afronden van je bestelling geef je in je winkelmandje de code van je waardebon in voor je gratis drukwerk. Wil je een grotere oplage bestellen? Dan kan je de meerkost vlot via online betaling afrekenen.

Vervolgens kan je laten leveren op een adres naar keuze (leveringskost afhankelijk van oplage), of je haalt je bestelling zelf op (Halewijn – Halewijnlaan 92, 2050 Antwerpen).

 

Tarieven voor druk en verzending

Promotiekrant 4 blz. 80 gr.: € 0,17 + 6% btw = € 0,1802
A4 drieluik folder 120 gr.: € 0,27 + 6% btw = € 0,2862
A5 flyer: € 0,13 + 6% btw = € 0,1378

De verzending bedraagt 18,57 euro/incl btw.


© 2019 – kwb

StevenOnline editor